CABINN Metro

cabinnFRONT1_0Å bo sentralt og samtidig billig i København er sjeldent et alternativ, og som regel må man velge bort beliggenhet dersom man ønsker at prisen skal være lav. Samtidig behøver det ikke å være så alt for langt unna sentrum og turistattraksjonene – noe det gigantiske hotellkomplekset CABINN Metro er et godt eksempel på. 

Beliggenhet

CABINN Metro ligger et lite stykke sør for sentrum av selve København – nærmere bestemt en avstand på 6 kilometer fra hotelldøren og opp til byens berømte Tivoli. Følgelig er avstanden noe lang til at man kan spasere inn til sentrum og den populære gågaten Strøget, men ved bruk av kollektivtransport (som er både billig og godt utbredt i København) er beliggenheten til CABINN Metro absolutt godkjent. For den shoppingglade kan vi også røpe at hotellet har et nærliggende kjøpesenter bare 500 meter fra døren, samtidig som det ligger flere konserthaller og den slags i umiddelbar nærhet til hotellet.

Rom

CABINN Metro er et av de største hotellene i den danske hovedstaden, med hele 709 gjesterom. Det skal dog nevnes at rommene er forholdsvis enkle og trange, selv om innredningen og interiøret ser langt bedre ut enn de 2 stjernene hotellet har fått tildelt for sin standard og kvalitet. Prisen stiger i takt med romstørrelsen, og de største familierommene har sengeplasser til fire personer. Standarden er noe bedre på de beste Captain-rommene. Fasiliteter som tilbys på rommene er TV, telefon og tilgang til gratis trådløst internett.

Fasiliteter

CABINN Metro er et forholdsvis enkelt budsjetthotell, men med en svært fin og moderne lobby/resepsjon. Her finner man også hotellets egen restaurant, som serverer frokost alle dager. Om dette er inkludert i prisen, avhenger av type rom/pakken du bestiller. Utover dette er utvalget av fasiliteter nokså begrenset. Resepsjonen er døgnåpen og tilbyr tjenester som renseri, vaskeri og bagasjeoppbevaring. Parkering er også tilgjengelig for den som har leiebil, og møterom er disponible for forretningsreisende. Til sist kan vi også ta med at over 600 overnattende gjester har vurdert sitt opphold på CABINN Metro til 3,3 av 5 mulige i snitt.