Info om Circle K Mastercard

Kredittkort med lav rente.

Fyller du ofte bensin hos Circle K MasterCard – og kjøper du deg kanskje en pølse og en bilvask når du først er innom stasjonen? I så fall bør du skaffe deg et Circle K MasterCard, et kredittkort som er fullstappet med fordeler for den glade bilist. Men også andre kunder som ikke har noe spesielt forhold til kjeden kan dra nytte av fordeler med dette kredittkortet, som for øvrig tilbys som et samarbeid mellom kortutstederen SEB Kort og Statoil selv.

Betingelser og priser

Betingelsene for Circle K MasterCard ligger på det helt gjennomsnittlige. Skal man uansett dra nytte av den innbakte bensinbonusen, så gjelder det å tilbakebetale den kreditten man bruker før rentene begynner å løpe. Med Circle K MasterCard skjer dette først etter 45 dager – og da vil renten være pålydende 26,72 prosent. Sammenlignet med de beste kredittkortene på markedet (hva renten angår) er dette svært høyt.

Øvre kredittgrense for Circle K MasterCard er 100 000 kroner. Nye kunder vil trolig få kredittgrense som er lavere enn dette. Det koster ikke noe å bruke kredittkortet ved handel i Norge eller på nett, men ved uttak i minibanker påløper et gebyr på 4 prosent av uttakssummen.

Fordeler med kredittkortet

Den åpenbare fordelen med å ha et Circle K MasterCard, er at du sparer penger når du fyller bensin. Bonusen tilskrives naturligvis bare dersom du fyller på en Circle K – stasjon. Bonusen er på 30 øre/literen, noe som slettes ikke er ille. Fyller du i tillegg 500 liter over en periode på 12 måneder, så økes bonusen til 40 øre/literen. Det skal altså lønne seg å fylle tanken hos Statoil! I tillegg til denne fordelen så får du også rabatter hos utvalgte partnere. Vi skal heller ikke glemme den inkluderte reiseforsikringen som også kan spare deg for mye penger. Og til sist – du får den berømte Circle K-koppen inkludert!

Søke om Circle K Mastercard

På nettsidene til Circle K MasterCard kan du enkelt legge inn en søknad om kredittkortet. Bruker du BankID når du søker, så vil du få umiddelbart svar på søknaden. Dessuten fremskynder dette selve prosessen med å produsere/sende kredittkortet til deg. Aldersgrensen for å søke om Circle K MasterCard er 18 år.

Kilder:

www.kredittkortinfo.no