Info om yA Bank kredittkort

maxresdefaultyA Bank er kanskje ikke den mest kjente banken i landet, men siden etableringen i 2006 har banken opparbeidet seg en massiv kundeportefølje takket være sine gunstige lånetjenester og kredittkort. Deres yA kredittkort er for øvrig et godt alternativ for den gjennomsnittlige nordmann, med overkommelige betingelser og generelt gode fordeler. Blant annet kan vi nevne et omfattende rabattprogram, samt en øvre kredittgrense på hele 100 000 kroner.

Betingelser og priser

Med kredittkortet fra yA Bank, populært bare kalt for yA Kredittkort, så sikrer du deg et kort med konkurransedyktige betingelser. Blant annet kan vi nevne at kredittkortet er blottet for det meste av gebyrer, som gjør at du ikke betaler en krone enten du betaler for varer i butikk, på nett eller gjør uttak av kontanter i minibanker. Dette gjelder også i utlandet, slik at yA Kredittkort er en god partner å ta med seg på reiser og ferier. Det er heller ikke noe årsgebyr på kredittkortet.

Du kan søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, selv om nye kunder får en kreditt som er betraktelig lavere enn som så. Effektiv rente for yA kredittkort er på solide 22,90 prosent, noe som er en god del lavere enn de fleste sammenlignbare kredittkort der ute. Derfor kan man trygt bruke yA kredittkort til å handle ting på avbetaling med.

Fordeler med kredittkortet

yA Kredittkort gir deg blant annet tilgang til et fordelsprogram der du kan spare penger på alt fra overnatting på hotell, leiebil, reise, klær, restauranter og så videre. Du må være kunde hos yA Bank for å få tilgang til dette fordelsprogrammet, og det oppdateres stadig med nye tilbud og butikker. Derfor gjelder det å følge med på hva som skjer og rører seg på den biten. Glem heller ikke at kredittkortet har reiseforsikring inkludert, som kan spare deg for mange penger dersom du sier opp forsikringen du har i banken.

Søke om yA Bank kredittkort

yA Bank er en uavhengig internettbank der det ikke er nødvendig å skifte den ordinære bankforbindelsen din for å få et kredittkort. Du søker enkelt om yA Kredittkort gjennom søknadsskjemaet på bankens nettsider. I de fleste tilfeller får du umiddelbart svar på søknaden, slik at den eneste ventetiden blir den tiden det tar å sende kredittkortet med posten. Aldersgrensen for å søke om kredittkort hos yA Bank er 23 år.