Informasjon om Ikano Bank refinansiering

Samle lån i en bank.

Med refinansiering fra Ikano Bank kan du ta kontroll over økonomien igjen, som banken selv så fint beskriver det. Og det til en langt lavere rente enn hva du trolig har i dag, dersom du betaler på kredittkort og dyre smålån. Ved å refinansiere hos banken tar du opp en lånesum på tilsvarende det du skylder, og bruker hele lånet på å betale ut dine nåværende kreditorer. På denne måten har Ikano Bank spart deg for mange unødvendige kostnader.

Betingelser og vilkår

Selv om du refinansierer dyr gjeld gjennom Ikano Bank, så blir det ikke gratis for deg. Også her må du betale renter og gebyrer på lånet, men den positive siden er at nominell rente kan være så lav som 8,9 prosent. Det gjør at du kan få en fleksibel nedbetaling av ditt nye lån – som for øvrig kan strekke seg opp mot 12 år. Det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet for å refinansiere, noe som er svært gunstig for de fleste som er i en slik gjeldssituasjon.

Dessuten kan du refinansiere summer på mellom 25 000 til 200 000 kroner, slik at refinansieringen er tilpasset de fleste. Legger man på gebyrer (termingebyr på 50 kroner og etableringsgebyr på 900 kroner) til den nominelle renten, så sitter man igjen med en effektiv rente som ligger på rundt 17,89 prosent.

Fordeler med å refinansiere hos Ikano Bank

Fordelen med å refinansiere gjeld er at du kan bli raskere gjeldfri. Ved å samle all smågjeld og dyre kredittkort under en og samme paraply, så unngår du å betale renter til hver kreditor. Samtidig vil renten nesten alltid være lavere når du refinansierer gjennom Ikano Bank. Er du litt smart så bruker du de ekstra kronene til å betale større avdrag, slik at du blir gjeldfri raskere enn hvis du ikke hadde refinansiert.

Søke om refinansiering

Refinansiering hos Ikano Bank søker du om på nettsidene til selskapet. Du får umiddelbart svar på søknaden din og beskjed om du får refinansiere eller ikke. Bruk BankID for å signere på søknaden for kortest mulig utbetalingstid av lånet. For å søke om refinansiering hos Ikano Bank må du være minst 23 år gammel, du må ikke ha betalingsanmerkninger og du må ha en årsinntekt på minst 200 000 kroner.

Kilder:

Refinansiere.net