PURO Hotel Krakow

DSC_3142Som turist i Krakow vil du ønske å bo i nærheten av gamlebyen og dens porter, ettersom det er her de fleste severdigheter ligger og at det største turisttilbudet er. PURO Hotel Krakow oppfyller nettopp kravet om beliggenhet, samtidig som det er et moderne og også prisvennlig hotell. Se også www.krakowhotell.no

Beliggenhet

Beliggenheten til PURO Hotel Krakow er så optimal som den overhodet kan få blitt. Avstanden til Krakow Barbican, som er et historisk monument og et «vakttårn» for inngangspartiet til Krakows gamleby, er på bare 500 meter. Den turistpopulære markedsplassen ligger følgelig en spasertur på drøye kilometeren fra hotellet, mens attraktive Wawel slott befinner seg innenfor en distanse på to kilometer. Med andre ord ligger det meste av severdigheter og attraksjoner i gangavstand fra hotellet, samtidig som beliggenheten er noe skjermet i forhold til de mest sentrumsnære hotellene i Krakow.

Rom


PURO Hotel Krakow er et forholdsvis stort hotell med 138 gjesterom av varierende standard og størrelse. Uansett så har hotellet blitt tildelt 4 stjerner, slik at du kan forvente deg et hotellrom med moderne innredning og tilnærmet luksuriøst interiør. Romtypene du kan velge imellom er Superior, Executive og Suite. Maks antall personer på samtlige rom er 2 stykker. Inkludert i rommet er fasiliteter som gratis trådløst internett, safe på rommet, gratis flaskevann, TV, klimaanlegg og minibar.

Fasiliteter

PURO Hotel Krakow er et turistvennlig hotell med flere fasiliteter og tilbud til sine besøkende. Hotellet har egen bar/lounge, mens restauranten kun serverer frokost (ikke inkludert i prisen). Andre tjenester som tilbys i resepsjonen er renseri, bagasjeoppbevaring og hjelp til arrangering av utflukter/billetter til turistattraksjoner og transport. Utover dette så har de tidligere overnattende gjestene på PURO Hotel Krakow vurdert hotellet til 4,6 av 5 mulige poeng. Dette er basert på hele 750 vurderinger, slik at så godt som samtlige gjester har vært fornøyde med sitt opphold på hotellet.